Bezorging

Bezorgopties:

Jouw pakket wordt altijd gratis verstuurd. Ook wordt het pakket verzekerd aangeboden. Hierdoor ben je er ook zeker van dat het pakket waar jij voor betaald hebt, ook goed en veilig aankomt.

Voor het bezorgen bieden wij de volgende opties:

  • Normale verzending
  • Afhalen bij een ophaalpunt

Normale verzending:

Bij een normale bestelling wordt jouw pakket gratis en verzekerd bezorgd. Op het moment dat de bezorger jouw pakket aanbiedt, wordt er gevraagd om een handtekening.

Afhalen bij een ophaalpunt:

Ben jij niet thuis, of heb je geen zin om te wachten op de bezorger? Laat dan jouw pakket bezorgen bij één van de 2600 locaties in Nederland. Denk hierbij aan de Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Plus en de Primera.

Vermeld het gewenste ophaalpunt in de extra bestelnotitie.

Pakket volgen:

Na jouw bestelling wordt er zo spoedig mogelijk een Track and Trace opgestuurd. Dit ontvang je per e-mail, op het moment dat jouw pakket verstuurd wordt. Hierdoor kan je jouw pakket volgen en controleren wanneer de bezorger langskomt. Ook zie je of jouw pakket bezorgd is bij een ophaalpunt, altijd handig voordat je naar het ophaalpunt gaat.

Als je een losse kabel(s) heb besteld, wordt er in de meeste gevallen geen Track and Trace verstuurd. Kabels worden namelijk met de brievenpost aangeboden. Je hoeft hiervoor ook niet thuis te blijven.

Vragen?

Heb je toch nog vragen over de bezorging? Neem dan contact op met: klantenservice@drcomputers.nl.